Galatasaray Erden Timur'la transfere damga vuracak! 3 yıldız isim için sefer başlıyor...

Ocak ayındaki transferler için Dünya Kupası arasını fırsat bilen Galatasaray, listedeki isimlerle anlaşmaları şimdiden tamamlamak üzere operasyonu başlattı. Çalışmaları bizzat yürüten Erden Timur üç yerli için sefere çıkıyor.

Galatasaray'ın Süper Lig'de bu sezon sergilediği performans, geçmiş yıllardaki başarılarıyla birleşince, kulübe ciddi bir gelir kalemi olarak geri döndü. Ligde 13 hafta geride kalırken, en yüksek yayın gelirini 118 milyon 186 bin Lira ile Galatasaray elde etti. Sarı-Kırmızılılar lige katılım bedeli olarak 33 milyon 416 bin Lira, 22 şampiyonluk sebebiyle 62 milyon 920 bin Lira ve ligde kazandığı puanlarla 21 milyon 850 bin Lira'yı kasasına koydu. 

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum