Galatasaray dünya basınına damga vurdu! Aslan'ın yıldızları tüm listeleri alt üst etti

Türkiye'de 8 Eylül'de sona eren birinci transfer ve tescil döneminde birçok yıldız oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray, yaptığı transferlerle dünya basınında da gündem oldu. Özellikle de sarı-kırmızılılar'ın, PSG'den Mauro Icardi ve ardından Manchester United'da forma giyen Juan Mata'yı alması, transfer döneminin en çok konuşulan konlarından biri oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 13. olduğu geçen sezonun ardından yönetiminde değişikliğe gidilen sarı-kırmızılı kulübün futbol A takımında ciddi bir transfer operasyonu gerçekleştirildi. Başkanlığa Dursun Özbek'in seçilmesinden sonra teknik direktör Domenec Torrent ile yollar ayrılırken bu göreve kulübün unutulmaz futbolcularından Okan Buruk getirildi. Medipol Başakşehir ile 2019-2020 sezonunda Süper Lig, Akhisarspor ile de 2017-2018 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazanan 48 yaşındaki teknik adam idaresindeki takımda ciddi bir kadro değişimi yaşandı.

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!