Gaddar yeni bölümde büyük mesaj! Adnan Oktar olayı işlendi...

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı ve güncel konulara değinmesiyle dikkat çeken Gaddar dizisi, bu akşam yayınlanan bölümünde Adnan Oktar ve örgütünü konu aldı. Daha önce taksici olayını konu alan dizi bu hafta yayınlanan bölümde ise Adnan Oktar olayını işliyor. İşte dizinin son bölümünde işlenen o olaylar...

Dizide, Arif Mübarek adıyla canlandıran Adnan Oktar'ın, kadın müritlerine karşı yaptığı zulüm ve istismarlar ele alındı. Arif Mübarek karakterinin, tıpkı Adnan Oktar gibi, genç kadınları etkileyerek onları tarikatına dahil etmesi ve burada sömürmesi konu ediliyor.

Gaddar dizisinin bu bölümünde, Adnan Oktar ve örgütünün karanlık yüzünü izleyiciye aktaran dizi bu sayede, bu tarz suçlara karşı farkındalık yaratılması ve benzer olayların önlenmesi hedefliyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlardan da anlaşılacağı üzere, Gaddar'ın bu bölümü büyük bir ilgiyle takip edildi. 

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!