'BİRİLERİ TÜRKİYE'YE FUTBOL ÜZERİNDEN OPERASYON ÇEKİYOR!'

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MİT'in Kamışlı'da YPG-YPJ'nin sözde sorumlusu Suriye uyruklu Emine Seyid Ahmed'i imha ettiği operasyonun detaylarını, CHP ile DEM Parti'nin İzmit'teki işbirliğini, Barzani'nin sitesindeki akılalmaz haberleri, Serdar Ali Çelikler’in Galatasaray maçının hakemine ağıza alımayacak sözlerini, İmam Hatip'te sınıftaki skandal maket kabri masaya yatırdı.

''RUDAW, PKK'NIN YALANCI YÖNÜNÜ ORTAYA KOYACAĞINA PKK AĞZIYLA IRAK ORDUSUNU TEHDİT EDİYOR''

Bozkurt, ''PKK, Barzani'yi tehdit ediyor. Rudaw, PKK'nın yalancı yönünü ortaya koyacağına PKK ağzıyla Irak ordusunu tehdit ediyor. Rudaw, PKK'lı mısınız? PKK tarafından mı kullanılıyorsunuz? Rudaw'a düzenleme gerekiyor. Türkiye'nin toprak bütünlüğüne karşı haberleri de görüyoruz. Bölgede işgalciler olmasa adam yerine konmayacak kişiler, ABD'nin işgali yüzünden kendilerine paye vermiş. Kendilerini bir şey zannediyorlar.

''BİRİLERİNİN FUTBOL ÜZERİNDEN BU İŞİ BAŞKA BİR BOYUTA EVİRMEYE ÇALIŞTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM''

Çelikler'in söylediği ağır ifadeler, dünkü maçın hakemlerini masumlaştırıyor. Adaletsiz ligin sorumlusu federasyon ve hakemler olduğunda olay başka bir yere evriliyor. Birilerinin futbol üzerinden bu işi başka bir boyuta evirmeye çalıştığını düşünüyorum. Futbol bir çete tarafından yönetiliyor. Devlet müdahale etmeli. Birileri futbolu başka bir boyuta evirmeye çalışıyor. PKK'yı kim kullanıyorsa birileri de kulüpler ve taraflar üzerinden aynı amaca hizmet eden bir şey yapamaya çalışıyor. TFF içinde bu kaos planına bilinçli olarak hizmet edenler. Birileri Türkiye Cumhuriyeti devletine futbol üzerinden operasyon çekiyor. Birileri futbol üzerinden kaos planlıyor. Provokatör yayınlar yapılıyor. Taraftar üzerinden PKK, FETÖ'yü kullanan yapılar üzerinden planlanıyor. Bylock'çu federasyon başkanı olmaz, gitmelidir.

''DEM PARTİ, İSTANBUL'DA DA CHP'YLE ANLAŞTI. SADECE DAHA DA İLERLETEBİLMEK İÇİN MÜCADELE YÜRÜTÜYORLAR''

HDP/DEM Parti, açık şekilde CHP'yle işbirliği yapıyor. HDP/DEM Parti, İstanbul'da da CHP'yle anlaştı. Sadece daha da ilerletebilmek için mücadele yürütüyorlar. CHP bugün terör örgütü yandaşlarından oy bekliyor. DEM Parti, yakında 'İstanbul'da seçime girmiyoruz, İmamoğlu'nu destekliyoruz' diyecek. Ya kamuoyuna açık söyleyecekler, ya da perde arkasından kendi seçmenlerine bu mesajı verecekler.

''ESENYURT'TAKİ TERÖR ORTAMI TÜM İSTANBUL'U ETKİLER''

DEM Parti'nin Doğu Akdeniz'e uzanan stratejisi kapsamında Esenyurt'u bu meselenin uluslararası kamuoyuna açma ayağı olarak kullanabilir. Esenyurt'taki terör ortamı tüm İstanbul'u etkiler. CHP'yi HDP'leştiriyorlar, yani PKK'laştırıyorlar. Bu strateji Kandil stratejisidir.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!