FOX TV'nin Adıyaman'daki su provokasyonunu vatandaş ifşa etti: Devletin hakkını inkar edenler en büyük saygısızlığı yapmıştır

Depremin en çok etkilediği illerden olan Adıyaman'da, su dağıtılmadığını iddia ederek provokasyon yapmaya çalışan FOX TV ekibinin yalanını vatandaş ifşa etti. İşte vatandaş'ın muhabir ve kameramana tepki gösterdiği görüntüler...

Türkiye'yi 6 Şubat'ta vuran iki büyük depremin yaraları sarılmaya çalışıyor. Bölgede önemli eksikliklerden olan su problemi de karşılanmaya devam ediyor. Fakat muhalif medya bölgeden yaptığı provokatif ve çarpıtmaya yönelik haberlerle yardımlara gölge düşümeye devam ediyor.

FOX TV EKİBİNE TEPKİ

Adıyaman'da vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntülerde, FOX TV ekibinin bölgede su olmadığı ve dağıtılmadığına dair yaptığı provokatif haber ifşa oldu.

Vatandaş muhabire ve kameramana tepki gösterirken şu sözlerle FOX TV'nin haberini yalanladı:

"Sen ne kadar vatandaşı karalamak için güzel çekiyorsan biz de sizi güzel çekiyoruz. Sizin kameraman kalkıp saygısızca beni çekiyor. Devletin hakkını inkar eden de en büyük saygısızlığı yapmıştır. Bu topraklarda insanlar edebiyle, şerefiyle yaşar. Yandaş muhtarlar bulup da milleti karalayamazsın. En büyük adaletsizliği yapan devleti karalamak isteyenlerdir.

Sabahtan beri burada konuşmalarınızı dinliyorum. 10 tane adamdan 1 tanesini çekiyorsunuz. Yandaş bir tane bulmak için. Devlet buraya defalarca arabalarla su getirdi. Özellikle şunu çek diyorsunuz. Muhtar da muhtarlığını yapacak, provokasyon yapmayacak."

FOX TV MUHABİRİ GÖRÜNTÜ ALINMASINI ENGELLEMEK İSTEDİ

Vatandaşın sözlerinden rahatsız olan muhabir, ısrarla kendisini çeken kameranın kapatılmasını istedi.

Borsada kar realizasyonu devam ediyor Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda konuşuyor On Numara 15 Nisan 2024 sonuçları! On Numara bilet sorgulama ekranı!
Sonraki Haber