Fox TV'den şoke eden kararlar! Yeni yılı göremeyecek olan diziler belli oldu! Final yapıyorlar!

Sektörde yaz dizisi projeleri ile bilinen Fox TV, yeni döneme dair ciddi kararlar aldı. Kanal yönetimi büyük bir iddia ile yeni sezona başlattığı 3 dizi hakkında final kararı aldığını açıkladı.

Senelerdir yayın hayatına devam eden özel kanallardan birisi olarak öne çıkan Fox TV, özellikle haber programları sayesinde milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Usta gazetecilerin yorumları ile adeta bir şov programına dönen haber programları her gün izlenme rekorları kırarken kanalda yayınlanan diziler de bir o kadar dikkat çekiyor.

Yayın hayatın başladığı günden bu yana sıklık ile yaz dizisi projeleri ile adından söz ettiren ve bir kesim tarafından oldukça yakından takip edilirken bir kesimin de “dizi içerikleri hep aynı” sözleri ile eleştirilen Fox TV, yeni sezonda da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yaz mevsimine bomba gibi giren ve yanı sıra eylül ayında da hem mevcut dizi projeleri hem de yeni dizi projeleri ile adından söz ettiren Fox TV, bu kez de ayrılık haberleri gündeme geldi.

Sezona iyi bir giriş yapan ve oldukça büyük umutlar vaat eden dizi projeleri ile ilk etapta rakiplerini geride bırakmayı başaran Fox TV, sene sonuna doğru reytinglerden isteğini alamadı. Bu sebep ile 3 dizi içi birden final yapma kararı alan yönetim, o dizileri duyurdu.

FİNAL YAPACAK OLAN İKİ DİZİ AÇIKLANMIŞTI!

Bir süredir bünyesinde yayınladığı dizi projeleri ile adından söz ettirmeyi başaran Fox TV yönetimi, şu sıralar final kararları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda başrollerini Aslıhan Malbora, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı Darmaduman isimli dizinin 24 Aralık tarihinde final yapacağını açıklayan Fox TV, diğer bir iddialı yapım olan Bir Peri Masalı için de final kararı aldı. Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in rol aldığı Bir Peri Masalı, 27 Aralık tarihinde final yapacak.

BU KARAR ŞAŞIRTTI!

Sosyal medyada sürekli olarak bahsedilen bir Fox TV dizisi için de final kararının alındığı açıklandı. Emre Kınay ve Dolunay Soysert gibi tecrübeli isimlerin yer aldığı Tozluyaka isimli dizi, 25 Aralık Pazar günü ekranlara veda edecek.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber