Fox Haber'in patronu Doğan Şentürk, sosyal medya yalanlarını canlı yayında ısrarla yaymaya çalışıyor

AFAD'a gönderilen kışlık mont kolilerinin üzerinde bira resmi olduğu için geri gönderildiği algısı geçtiğimiz günlerde patlamıştı. Ancak FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, bu algının yalan olduğunu bile bile televizyon programında dile getirip üsteledi. 

Türkiye'de Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremde facia gibi bir doğal afet yaşandı. 

Bu afetle beraber tüm Türkiye yardım etmek için depremden etkilenen 10 ile akın ederken AFAD'ta sahaya indi. Ancak Türkiye'nin yüreği kan ağlarken bazı kesimler alçakca provokasyonuna ara vermedi.

Geçtiğimiz günlerde AFAD'a gönderilen kışlık mont kolilerinin üzerinde sözde bira resmi olduğu için geri gönderildiği iddia edilmişti. Ancak bu algı oyunun da gerçek olmadığı ortaya çıktı. 

"GERÇEK DEĞİL" DESELER DE ALGI YAPMAYA DEVAM ETTİ

FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, bu algının yalan olduğunu bile bile televizyon programında dile getirip üsteledi. 

Programda bulunan Nevşin Mengü ve diğer isimler her ne kadar bu olayın doğrulanmadığını açıklasa da Şentürk, "Mutlaka yapmışlardır" diyerek üstelemeye devam etti. 

Irak’ta ABD güçlerinin bulunduğu üsse roketli saldırı Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk dünyası çocuklarıyla buluştu
Sonraki Haber