Fortnite sunucuları çöktü mü, ne zaman açılacak? Fortnite sunucu durumu! (09.03.2024)

Fornite sunucularında kesinti ve 'çevrimdışı' hataları alınmaya başladı. Bu çerçevede Fortnite oynamak isteyen oyunseverler sorunu nasıl çözeceğini araştırmaya koyuldu. Peki, Fortnite sunucuları kapalı mı? Fortnite sunucuları çöktü mü, ne zaman açılacak? Fortnite sunucu durumu! (09.03.2024) Fortnite sunucu çevrimdışı sorunu çözümü!

Dünyanın en popüler battle royale oyunlarından biri olan Fortnite, oyuncularını sunucu çevrimdışı hatasıyla karşı karşıya bıraktı. Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan v29.00 sürümlü güncelleme sonrasında yaşanan sorunlar, oyuncuların oyunu başlatmalarıyla birlikte sunucu çevrimdışı hatası ile karşılaşmalarına neden oldu. Peki, Fortnite sunucuları kapalı mı? Fortnite sunucuları çöktü mü, ne zaman açılacak? Fortnite sunucu durumu! İşte detaylar...

Fortnite çöktü mü, ne zaman açılacak?

Epic Games tarafından geliştirilen Fortnite, Türkiye saatiyle 17.00'de başlanan sunucu bakımı sürecinde, oyuna erişim sağlanamıyor. Resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Fortnite ile ilgili bazı hizmetlerde çalışmaların devam ettiği belirtilirken, bakımın tahmini olarak 17.00'de tamamlanması planlanıyor.

Fortnite çevrimdışı hatası nedir?

Fortnite oyuncuları, sunucu çevrimdışı hatası nedeniyle oyuna giriş yapamıyor ve popüler hizmetlerin aktif olup olmadığını gösteren Downdetector sitesi de bu durumu doğruluyor. Oyuncular şu an için beklemekten başka bir seçeneğe sahip değiller, çünkü Epic Games'in sunucu bakımı tamamlanana kadar sorun giderilemeyecek.

Fortnite sunucu durumu! (09.03.2024)

Güncelleme ile birlikte oyuna eklenen 5. Bölüm: 2. Sezon, oyuncuların heyecanını arttırmışken, sunucu çevrimdışı hatası bu heyecanı gölgelemiş durumda.

Dolar ve euroda sınırlı düşüş! İşte 30 Nisan güncel döviz kurları Binlerce kilometre uzağa uçtu Süper Loto sonuçları 28 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber