Formula 1 Türkiye yarışı ne zaman? Hangi gün düzenlenecek?

Formula 1 Türkiye etabı ne zaman? Seyirci alınacak mı? Formula 1 yarışlarının yeniden İstanbul Park pistinde düzenlenecek olması bilet fiyatlarının araştırılmasına neden oldu. Formula 1 İstanbul ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Formula 1, 9 yıl aradan sonra yeniden İstanbul Park pistinde koşulacak. Bu sezon 17 farklı yarışın olacağı kesinleşirken Formula 1, 13-15 Kasım tarihleri arasında İstanbul Park pistinde düzenlenecek.

Türkiye’nin Formula 1 hasreti resmen sona eriyor. İstanbul Park yeniden Formula 1’e kavuşurken izleyenler şimdiden bilet fiyatlarını araştırıyor. Yapılan son açıklamada 13-15 Kasım 2020 tarihlerinde Formula 1 yarışları İstanbul’da gerçekleştiriliyor. İstanbul Park giriş ücreti ne kadar?

FORMULA 1 NE ZAMAN? HANGİ GÜN DÜZENLENECEK?

İstanbul İl Pandemi Kurulunun "Formula-1 DHL Turkish Grand Prix 2020" yarışının seyircisiz yapılması" yönündeki tavsiye kararı uyarınca İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından söz konusu yarışın seyircisiz yapılmasına karar verilmiştir.” ifadeler yer aldı.

Meteorolojiden Ankara için kuvvetli yağış uyarısı! İstanbul için yağmur ve fırtına uyarısı! Meteorolojiden 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Sonraki Haber