Amerikalı dev otomobil üreticisi Ford'tan kritik karar! 3 bin kişinin işine son vereceğini açıkladı.

ABD merkezli otomotiv üreticisi Ford, dünya çapında 3 bin kişinin işine son vereceğini açıkladı. Ford yetkililerinin yaptığı açıklamada şirketin maliyet yapısının rekabetçi olmadığı belirtilerek, çalışma şeklinin değiştirildiğine işaret edildi. İşten çıkarmaların çoğunlukla ABD, Kanada ve Hindistan'da gerçekleşeceği belirtildi.

Amerika Birleşik Devletleri’nin büyük otomobil üreticilerinden Ford, dünya çapında üç bin personelinin işine son vereceğini duyurdu. Ford’un Üst Yöneticisi Jim Farley ve Yönetim Kurulu Başkanı Bill Ford, konuya ilişkin çalışanlara ortak bir e-posta gönderdi. Söz konusu e-postada, şirketin maliyet yapısının geleneksel ve yeni rakiplere karşı rekabetçi olmadığı belirtildi. Ford'un yeni teknolojileri benimserken çalışma şeklini değiştirdiğine işaret edilerek, kaynakların yeniden düzenlendiği bildirildi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!