Fırat Aydınus’un canlı yayındaki itirafı Süper Lig’i karıştırır! Şok sözler: “Hakem Fenerbahçe taraftarından etkilendiği için böyle bir karar vermiş”

Eski hakem olan ve şimdilerde yorumculuk yapan Fırat Aydınus, Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçı sonrası inanılmaz bir açıklamaya imza attı. Fırat Aydınus, Fenerbahçe - Trabzonspor maçı hakemi Zorbay Küçük’ün olay kararıyla ilgili şok gerçeği canlı yayında açıkladı.

FIRAT AYDINUS'TAN FENERBAHÇE MAÇIYLA İLGİLİ ŞOK İTİRAF

Uzun yıllar Süper Lig’de en üst seviye hakemlik yapan ve şimdilerde yorumculuk koltuğuna oturan Fırat Aydınus, TV 8.5’taki programında şok bir gerçeği ortaya koydu. Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçı sonrası yorumlarda bulunan Fırat Aydınus, Fenerbahçe - Trabzonspor maçında hakem Zorbay Küçük’ün Osayi’nin kendini yere atma sebebiyle kart görmediği pozisyonu tekrar gündeme getirdi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...