Filistin'de gösterilere katılan İngiliz kadın: Filistin'deki durum hukuksuz bir işgaldir!

Batılı liderler hem kendi ülkelerinden hem Tel Aviv'e giderek İsrail'e olan destekleri yeniden ortaya koyuyorken yaşanan katliamı görmezden gelmeyenler de var. Filistin’de İsrail karşıtı gösterilere katılan İngiliz vatandaşı Christine Drake, Filistin'i 45 yıldır desteklediğini belirterek, "Filistin’deki durum genel olarak hukuksuz bir işgaldir." dedi. 

This browser does not support the video element.

Hamas ve İsrail arasında 7 Ekim'de başlayan çatışmalar 14. gününe girdi. 

İsrail ordusunun Gazze'deki yoğun ablukası ve bombardımanı sürüyor. 

Batılı liderler hem kendi ülkelerinden hem Tel Aviv'e giderek İsrail'e olan destekleri yeniden ortaya koyuyorken yaşanan katliamı görmezden gelmeyen vatandaşlar da var. 

"FİLİSTİN'DEKİ DURUM HUKUKSUZ BİR İŞGALDİR"

Filistin’de İsrail karşıtı gösterilere katılan İngiliz vatandaşı Christine Drake, Filistin'i 45 yıldır desteklediğini belirterek, "Filistin’deki durum genel olarak hukuksuz bir işgaldir." dedi. 

Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği! Elinde haç ile Kur'an-ı Kerim yaktı! İsrailliler Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara döküldü... İsrailli bir bakan daha trafik kazası geçirdi: Babası ağır yaralı 326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...