Fibabanka kesenin ağzını açtı! İsteyene tek SMS ile 20 bin TL, isteyene şubeden 130 bin TL ödenecek! Gelir belgesi şartı yok!

Son dönemlerin yükselen bankalarından olan Fibabanka, düzenlediği kredi ve kredi kartı kampanyalar ile tüketicilerin yıpranan bütçelerini desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda bayram öncesi iki duyuru daha yayınlayan Fibabanka hem şubeden hem de SMS kanalı üzerinden düşük faizli kredi desteği verileceğini bildirdi. İşte Fibabanka’nın yeni finansman desteklerine dair detaylar…

Dünya ülkelerinin ekonomileri üzerinde ciddi bir baskı oluşturmaya devam eden yüksek enflasyon, ülkemizde de büyük problemlere sebep oldu. Gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan tüm hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin fiyatlarına direkt olarak etki eden ve tüketicilerin mevcut kazançları ile geçinememelerine sebep olan yüksek enflasyon, nakde olan ihtiyaçların da artmasına yol açtı. Bu noktada yetkililerden maaş iyileştirmelerine yönelik adımlar gelmeye devam ederken bankalar da kredi destekleri için harekete geçti.

Düzenledikleri kredi ürünleri aracılığı ile tüketicilerin darbe alan bütçelerine destek vermeyi hedefleyen kamu bankaları ve özel bankalar, son dönemlerde arama motorlarında sıklık ile sorgulanmaya başlandı. Bankalar tarafından düzenlemiş olan uygun faizli güncel kredi ürünlerini yakın takibe alan tüketicilere, bir müjdeli haber de Fibabanka’dan geldi. Özel banka hem SMS kanalı hem de şubeleri aracılığı ile avantajlı kredi hizmetleri sunacağını bildirdi.

FİBABANKA SMS KREDİSİ NİSAN 2023

Hem mevcut müşterilerine hem de yeni müşterilerine SMS kanalı aracılığı ile kredi desteği vereceğini bildiren Fibabanka, söz konusu kredi ürünü ile ilgili detayları paylaştı. 36 aya kadar vade imkanı tanıdığı SMS kredisi ürününün ortalama faiz oranını yüzde 2,52 olarak bildiren banka, üst limiti ise 20 bin TL olarak açıkladı. Banka, 36 ay vade ve yüzde 2,59 faiz karşılığında üst limitten çekilecek olan kredinin aylık taksit ödeme tutarını 948,82 TL olarak hesapladı.

FİBABANKA SMS KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Şubeden sunduğu kredi hizmetinde üst limiti 130 bin TL olarak belirlemiş olan Fibabanka, SMS kredisi için başvuru detaylarını paylaştı. Banka, gelir belgesi şartı bulunmayan kredi ürünü için T.C. kimlik numarasının 3422’ye gönderilmesinin yeterli olduğunu belirtti.

Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yılmaz'ın ailesine taziye telefonu Türkiye'nin toz taşınımı imtihanı bitmedi! O illerde göz gözü görmüyor
Sonraki Haber