FETÖ'cü savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı kimin kaçırdığı ortaya çıktı! Makam aracı ile götürmüş...

Yurtdışına firar eden eski kumpas savcıları Zekeriya Öz ile Celal Kara'nın eski kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu tarafından Ermenistan'a kaçırıldığı ortaya çıktı. Alibeyoğlu'nun devlet tarafından kendisine tahsis edilen makam aracı ile Türkgözü Sınır Kapısı'na giderek savcılarla buluştuğu, Öz ve Kara'yı makam aracı ile Ermenistan'a kaçırdığı aktarıldı.

Ufuk Özen Alibeyoğlu, Ardeşen Kaymakamı olarak görev yaptığı sırada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen FETÖ'nün Mülkiye Teşkilatı Mahrem Yapılanması operasyonunda hakkında beyanlar bulunduğu ve operasyonel hatlar aracılıyla mahrem imamlara iletişime geçtiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Sulh ceza hakimliğine sevk edilen Alibeyoğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakılması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçerek itiraz etti. Alibeyoğlu, Başsavcılığın itirazının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Türkiye'de yılın en iyi işverenleri belli oldu... 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat yeni sezonun ilk transferini yaptı