FETÖ'cü Enes Kanter ABD televizyonunda Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili iftira attı!

FETÖ terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter bu kez de Amerikan Fox News kanalında Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alçak iftiralarıyla hedef aldı.

Hamas'ın İzzeddin el-Kassam Tugayları 7 Ekim'de İsrail'e karşı "Aksa Tufanı" operasyonu başlatmıştı. Operasyon sonrasında İsrail, Gazze'yi abluka altına alarak siviller dahil her bölgeye bombalar yağdırmaya başlamıştı. 

İNSAN HAKLARI VE SAVAŞ KURALLARINA UYMADI

İsrail sadece bombardımanla kalmadı ve Gazze'de önce elektrik daha sonrasında su ve beslenme gibi temel ihtiyaçların iletilmesini tamamen kesti. Filistin Enerji Kurumu, Gazze Şeridi'nin tek elektrik santrali ve mevcut tek elektrik sağlayıcısının yakıtının kısa süre içinde tükeneceğini açıklamıştı. Santral, yakıt yetersizliği nedeniyle hizmet dışı kaldı. İki milyonu aşkın nüfuslu bölgenin elektriği tamamen kesildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN FİLİSTİN İÇİN BARIŞ DİPLOMASİSİ VE REHİNE MÜZAKERESİ

Sürecin başından beri yapıcı tavrını ortaya koyan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail Filistin, Rusya, ABD, İran başta olmak üzere dünya liderleriyle görüşerek barış için diplomasi trafiğine başladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa ile insani yardımlar konusunu görüşürken Hamas ile rehineler konusunu gündemine alarak müzakere için adım attı.

FETÖCÜ ENES KANTER İSRAİL'İ SAVUNDU! TÜRKİYE'YE VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A İFTİRA ATTI

FETÖ'nün manevi oğlu Enes Kanter ise Amerikan Fox News kanalında canlı yayına bağlanarak İsrail'in yaptığı katliama destek verdi. Bu desteğin yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'yi alçak iftiralarıyla da hedef aldı. 

FETÖ'cü Enes Kanter alçak iftiralarında şu ifadelere yer verdi:

"Bakın tam 73 gün önce, benim diktatör dediğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hamas lideri Türkiye'de bir araya geldi. Hamas gibi örgütler Türkiye, İran gibi ülkelerden çok büyük destek görüyor. Hamas gibi terör örgütleri için özellikle bu iki ülke tam bir cennet. Bunlardan çok büyük miktarda para topluyorlar. Türk pasaportu alıp istedikleri ülkeye giriş çıkabiliyorlar. İsrail gümrük memurları, roket yapımında kullanılan Türkiye menşeili ham madde ele geçirdiler. Ben sadece diktatör Erdoğan'ın bir tek kendi ülkesine değil, çevresine de neler yaptığını tüm dünya görebilsin istiyorum."

Bel ağrısı neden olur? Bel ağrısına ne iyi gelir? Firari gazeteci, Almanya istihbaratı adına çalıştığını itiraf etti! Sivasspor taraftarından Galatasaray maçı öncesi futbolculara mektup
Sonraki Haber