“Fernando Santos, Şenol Güneş’ten çok daha vizyonsuz ve başarısız bir teknik adam! Trabzonspor’u yendik coşkusunu yaşayan Beşiktaşlı varsa aklından şüphe ederim!”

Beşiktaş’ın Trabzonspor’u 2-0 mağlup ettiği maç sonrası gündem hakem kararlarıyla meşgul durumda. Semih Kılıçsoy’un iki golüyle kazanan Kartal’da teknik direktör Fernando Santos’un oynattığı oyun eleştiri konusu oldu. Spor yazarı Asena Özkan, Fernando Santos’u Şenol Güneş ile kıyaslayarak gündeme bomba gibi düşecek bir göndermede bulundu.

“FERNANDO SANTOS ŞENOL GÜNEŞ’TEN DAHA BAŞARISIZ”

Süper Lig’in 24’üncü haftasında Beşiktaş, Semih Kılıçsoy’un attığı iki golle Trabzonspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Maç sonrası T24 yazarı Asena Özkan, gündeme bomba gibi düşecek bir yazı kaleme aldı. Özkan, Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos ile Şenol Güneş’i kıyaslayarak ilginç bir tespitte bulundu.

İşte Asena Özkan’ın T24’teki yazısı…

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri