Fernando Muslera'nın yeni takımı belli oldu! Herkesi şok eden tercih: Babasının yanına gidiyor! Kimse bunu beklemiyordu...

Galatasaray'ın efsane file bekçisi Fernando Muslera için gündemi sarsacan bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sezon sonu bitecek olan sözleşmesi henüz uzatılmayan Fernando Muslera'nın takımdan ayrılma ihtimali giderek yükselirken, yeni takımıyla ilgili de flaş bir gelişme yaşandı.

İŞTE FERNANDO MUSLERA'NIN YENİ TAKIMI: BABASININ YANINA!

Galatasaray'da 13 yıldır forma giyen Fernando Muslera'nın sezon sonu bitecek sözleşmesi, Nisan ayına yaklaştığımız şu günlerde henüz uzatılmış değil. Yönetimin aldığı bu skandal karar, Uruguaylı yıldızın takımdan ayrılması ihtimalini de giderek güçlendiriyor. Fernando Muslera için gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı.

Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?