Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski Süper Lig’e damga vurdu! Galatasaraylı yıldızları sollayıp listenin ilk iki sırasına yerleştiler: İlk 5’te 3 Fenerbahçeli var…

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuları Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski, Süper Lig’in en değerli oyuncuları listesinde ilk iki sırada yer aldı. 5 oyuncudan oluşan listeye 3 isim sokan Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ı geride bıraktı. Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski, Süper Lig'in en değerli iki genç ismi oldu.

FERDİ KADIOĞLU VE SEBASTİAN SZYMANSKİ ŞOV YAPTI!

Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi, Süper Lig'de 25 yaş altı en değerli 5 futbolcunun tahmini transfer değerini açıkladı. Listede Galatasaray'dan 2, Fenerbahçe'den ise 3 futbolcu yer aldı. Ferdi Kadıoğlu listenin ilk sırasında yer alırken, Sebastian Szymanski ise ikinci sırayı aldı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!