Ferda Anıl Yarkın kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in Konuğu Ferda Anıl Yarkın Kaç yaşında? Nereli?

Ferda Anıl Yarkın kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Şarkılar Bizi Söyler Programının bu haftaki konuğu Ferda Anıl'ın hayatını sizler için araştırdık. Ferda Anıl Yarkın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Şarkılar Bizi Söyler Programının bu haftaki konuğu Ferda Anıl'ın hayatını sizler için araştırdık. Ferda Anıl Yarkın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Ferda Anıl Yarkın Kimdir?

21 Ağustos 1970 yılında İstanbul'da doğmuştur. (2009 yılında TV'deki yarışma programında Çanakkale Korosunu yönetmesinden dolayı Çanakkale'li olduğu sanılmıştır.) Güngör Yarkın ve Bestekar olan Deniz Astsubayı Kamuran Yarkın'ın oğludur. Yarkın Ritm Grubu üyeleri Ferruh ve Fahrettin Yarkın ağabeyleridir. Yeğenleri Nağme Yarkın ve Baturay Yarkın da tanınmış müzisyenlerdir.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!