Fenomen Neşet Turan yürüyerek CZN Burak'ın yanına giderken canından olmuştu! CZN Burak ölüm haberi sonrası gelen yorumlara isyan etti

Kayseri’de yaşayan sosyal medya fenomeni Neşet Turan, CZN Burak ile bir araya gelmek için Kayseri’den İstanbul'a yürüyerek yola çıkmıştı. Fenomen geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedince CZN Burak’a suçlayıcı yorumlar geldi. CZN Burak gelen yorumlara dayanamadı, sosyal medya hesabından isyan etti.

Kayseri’de yaşayan sosyal medya fenomeni Neşet Turan, CZN Burak ile bir araya gelmek için Kayseri’den İstanbul'a yürüyerek yola çıkmıştı. Fenomen geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Turan'ın ölümünün ardından CZN Burak’a suçlayıcı yorumlar geldi. CZN Burak gelen yorumlara dayanamadı, sosyal medya hesabından isyan etti.

CZN Burak, yaptığı açıklamada, "Neşet abiyi rahmetli olduktan sonra duydum, rahmetli olmadan önce hiçbir videosunu ya da yürüyerek geldiğini görmedim" dedi.

İran istedi, Türkiye harekete geçti! Volkan Demirel ile Zeynep Demirel boşanıyor! Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte güncel akaryakıt fiyatları
Sonraki Haber