Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı ilk 11'i belli oldu! İsmail Kartal'ın en büyük sürprizi İrfan Can Kahveci: Gizli plan ortaya çıktı

Süper Lig'in 30. hafta maçında Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanına konuk oluyor. Teknik direktör İsmail Kartal, sahaya çıkacak ilk 11'i belirlerken, İrfan Can Kahveci de Cengiz'e bıraktığı formayı alıyor. İsmail Kartal, maçın gizli kahramanı olarak İrfan Can Kahveci'yi belirlemiş durumda.

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ BELLİ OLDU

Süper Lig'in 30. hafta maçında Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanına çıkıyor. Teknik direktör İsmail Kartal, sahaya çıkacak ilk 11'ini netleştirirken, İrfan Can Kahveci'ye özel talimatlar verdi. Sakatlığını atlatan ve Cengiz Ünder'den formayı geri alan İrfan Can Kahveci, İsmail Kartal'ın talimatıyla uzaktan şutlarla rakibi yıkmaya çalışacak.

İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i...

Tükenmişlik sendromu nedir? Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Meteoroloji o illeri açıkladı! Toz taşınımı ve yerel yağışa dikkat! Uçakta korku dolu anlar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024!