Fenerbahçe'nin Pendikspor maçı ilk 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan flaş Mert Hakan Yandaş kararı: Taraftarın sesini dinledi, o yıldızı kesti

Süper Lig'in 29. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Pendikspor'u konuk ediyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın sahaya süreceği ilk 11 belli olurken, son haftaların formda ismi Mert Hakan Yandaş için karar verildi. İsmail Kartal, Mert Hakan Yandaş'ı 11'de oynatacak, yıldız isim ise kesik yiyecek.

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ BELLİ OLDU!

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında Pendikspor'u ağırlıyor. Galatasaray'ın maçını kazanmasıyla aradaki puan farkı 5'e çıkarken, sarı lacivertli kulüp hata yapmak istemiyor. Teknik direktör İsmail Kartal, sahaya süreceği ilk 11'i netleştirirken, Mert Hakan Yandaş için karar verildi. İsmail Kartal ayrıca Krunic'i yedek soyundurmayı planlıyor.

İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i...

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!