Fenerbahçe'nin Kiev'e kaybetmesinin sebebini söyledi: Jorge Jesus; büyük hoca, ama Tanrı değil

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında sahasında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i ağırlayan Fenerbahçe, rakibine 2-1 yenilerek Devler Ligi'ne bu turda veda etti. Spor yazarları da karşılaşmayı değerlendirirken çarpıcı ifadeler kullandı. Yazısında Fenerbahçe'deki forvet sıkıntısından bahseden Şansal Büyüka, "Bunu bağırmaktan dilimizde tüy bitti. Jorge Jesus; büyük hoca, ama Tanrı değil... Biz her yaptığını kutsar olduk" analizini yaptı.

Uğur MELEKE | HÜRRİYET: Bir hafta önceki maçın sonunda "Bu eşleşme 180 dakikada bitmez" demiştim. Gerçekten de bitmedi. Toplam 210 dakika iki deneyimli hocanın satranç müsabakası gibi geçti. Maalesef sonunda da oyuncu değişikliği hamlelerini doğru yapan Lucescu’nun kazandığı bir satranç müsabakası. Fenerbahçe, 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde son kez boy gösterdiğinde ben de o sezonu stadyumlardan takip etmiştim; Alex’li-Roberto Carlos’lu o kaliteli Fenerbahçe'nin de Devler Ligi’nde Kadıköy’deki ilk maçı Dinamo Kiev’le idi. O gün de maçın favorisi Fenerbahçe görünüyordu. O gün de Fenerbahçe’nin hocası Dünya çapındaydı, Luis Aragones daha 3 ay önce İspanya’yı Avrupa şampiyonu yapmıştı. Ancak yine makine düzeninde bir takım olan Dinamo Kiev, 180 dakikanın sonunda Fenerbahçe’ye 1-0'lık üstünlük sağlamıştı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...