Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Diego Perotti'nin FIFA 21 kartı!

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Diego Perotti'nin FIFA 21 kartı belli oldu. Roma'dan transfer edilen Perotti özellikle kanat oyununu tercih eden FIFA'cılar için Süper Lig'de vazgeçilmezlerden birisi olacak.

Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Diego Perotti’nin FIFA 21 kartı belli oldu. 1 Ekim tarihinden itibaren ön sunuma açılan FIFA 21 oyununda kısa bir süre sonra Diego Perotti’yi Fenerbahçe’de görmek mümkün olacak.

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, yeni yıldızı Diego Perotti’ye resmen kavuştu. Roma’dan transfer edilen Arjantinli kanat oyuncusu Diego Perotti, bundan böyle Fenerbahçe’nin başarısı için ter dökecek. Yapılan açıklamaların hemen sonrasında ise FIFA 21 oyuncuları Diego Perotti’nın kartını merak etmeye başladı.

FIFA 21 oyununda 79 rating’e sahip olan sol kanat oyuncusu Diego Perotti, 74 hız ve 85 dripling ile ön planda yer almakta. Kısa pas özelliği de oldukça iyi bir durumda olan Perotti’nin bitiricilik konusunda sıkıntılar yaratabileceğini söyleyebiliriz. Çalım atma özelliği de ön planda olan Perotti, 4 skills ve 4 zayıf ayağa sahip.

58 stamina’ya da sahip olan Perotti, bu özelliği ile 90 dakikayı çıkarabilme konusunda ise biraz tereddütlü görünmekte. Eğer ki sizde Türkiye’de Süper Lig takımlarından karma bir takım kurmak istiyorsanız Perotti, kanat oyunu için eşi bulunmaz bir nimettir.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber