Fenerbahçe'den 'Dünya Fenerbahçeliler Günü' kutlaması!

Fenerbahçe Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne özel bir videoyu sosyal medya hesabı üzerinden, "Sarı Laciverti yan yana görünce içi titreyen, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki tüm Çubuklu sevdalılarının 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun!" notuyla yayınladı.

This browser does not support the video element.

Fenerbahçe, Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne özel yaptığı paylaşımla taraftarını heyecanlandırdı.

Her yılın 19.07 tarihini 'Dünya Fenerbahçeliler' olarak kutlayan Sarı-lacivertliler, bu yıl taraftarına kulüp tarihine iz bırakmaları için özel bir içerik hazırladı.

"DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN"

Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntülerde "Sarı Laciverti yan yana görünce içi titreyen, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki tüm Çubuklu sevdalılarının 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun!" ifadeleri kullanıldı.

Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı!