Fenerbahçe’de şok eden Sebastian Szymanski gerçeğini canlı yayında açıkladı! Flaş iddia: Yıldız oyuncunun serbest kalma bedeli taraftarları çıldırtacak! Rekor bonservis beklerken çok büyük hayal kırıklığı…

Fenerbahçe’de sezon başında 9 milyon 750 bin euro bonservisle transfer edilen Sebastian Szymanski, gösterdiği performansla taraftarı kendine hayran bırakmıştı. Gazeteci Serdar Ali Çelikler, Sebastian Szymanski ile ilgili flaş bir iddiada bulundu. Serdar Ali Çelikler, Polonyalı yıldızın sözleşmesinde serbest kalma bedeli olduğunu söyledi ve bu rakamı canlı yayında açıkladı.

SERDAR ALİ ÇELİKLER SEBASTİAN SZYMANSKİ’NİN SERBEST KALMA BEDELİNİ AÇIKLADI

Fenerbahçe’ye sezon başında 9 milyon 750 bin euro bonservisle katılan Sebastian Szymanski, gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelmişti. 24 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, sezona fırtına gibi başlarken, kariyerinin de en skorer sezonunu geçiriyor. Talipleri her geçen gün artmaya devam eden Szymanski hakkında gazeteci Serdar Ali Çelikler, bomba bir iddiayı gündeme getirdi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!