Fenerbahçe'de şok eden görüntü! İki yıldız Trabzonspor maçında neredeyse birbirine girecekti! Araya girip sakinleştirdiler

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları Michy Batshuayi ile Ferdi Kadıoğlu, Trabzonspor maçında adeta birbirlerine gireceklerdi. Şok eden olay 3-2 mağlubiyet yaşanan Trabzonspor mücadelesinde oldu. Michy Batshuayi, penaltı kullanılacağı esnada takım arkadaşı Ferdi Kadıoğlu'nun üzerine yürüdü. Araya giren takım arkadaşları iki tarafı sakinleştirip ayırdı.

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi ile Ferdi Kadıoğlu arasındaki tartışma görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü... Süper Lig'in 11. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Bu sezon 19'da 19 yaparak oynadığı tüm maçları kazanan sarı lacivertli takım, Karadeniz ekibine 3-2 mağlup olarak sahadan ayrıldı.

Mücadele sonrası sosyal medyaya düşen bir görüntü ise ortalığı birbirine kattı.

Tükenmişlik sendromu nedir? Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Uçakta korku dolu anlar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024!