Fenerbahçe'de Mergim Berisha belirsizliği! Avusturya maçlarına neden çıkmadı?

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de oynayan Alman santrfor Mergim Berisha'nın Avusturya'da oynanan karşılaşmalarda sahalarda olmaması dikkat çekti. Teknik Direktör Jorge Jesus'un Berisha'yı gözden çıkarmış olma ihtimali akıllara geldi. Berisha'nın 10 Temmuz'da yapılacak Hull City maçında olup olmayacağı merak konusu olurken, taraftarlar Berisha'ya ne oldu sorusunun cevabını bu maçta alacak.

Sezon hazırlıklarına 15 Haziran’da başlayan Fenerbahçe'nin İstanbul’da yaptığı antrenmanlarda ve oynanan özel maçlarda fit görünümü, yüksek fizik gücü ile istekli mücadelesiyle dikkat çeken Mergim Berisha’nın, Avusturya kampında yapılan iki karşılaşmada da hiç forma şansı bulamaması merak konusu oldu.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!