Fenerbahçe'de bardağı taşıran son damla! Sarı-Lacivertli taraftarlar isyan ateşini yaktı: Bırakın artık!

2023-2024 sezonuna dört kupa parolasıyla giren Fenerbahçe'de Sivasspor deplasmdanın alınan beraberlik sonrasında lider Galatasaray ile puan farkı 4'e çıktı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, 1 ay içerisinde yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından yönetime karşı isyan ateşini yaktı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın kadro tercihi ve maç sonu tepki çeken açıklamaları da bardağı taşıran son damla oldu.

Sezona dört kupa parolasıyla giren Fenerbahçe'de Sivasspor karşısında alınan beraberlik sonrasında lider Galatasaray ile puan farkı 4 oldu. Sarı-Lacivertli taraftarlar, 1 ay içerisinde yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından yönetime tepki mesajları yağdırdı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın kadro tercihi ve maç sonu açıklamaları da tepkini boyutunu artırdı. 

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!