Fenerbahçe ve Galatasaray'ın problemleri aynı! Transferler geldi ama... Okan Buruk ve İsmail Kartal'ın kararı ne olacak?

Transfer döneminin en hareketli iki ekibi Galatasaray ve Fenerbahçe, birçok önemli yıldızı kadrosuna kattı. Transferlerin gelişiyle iki takımda da büyük bir hava yakalandı ve Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ise UEFA Konferans Ligi'nde iddialı sonuçlar alabilmek için kadrolarını güçlendirdi. Ancak Türkiye'deki yabancı sınırı sebebiyle kadrosunda 17 yabancı bulunduran iki ezeli rakip bazı futbolcularla yollarını ayırmak zorunda.

Transfer döneminin en hareketli iki takımından biri olan Galatasaray, birçok yıldız isimle kadrosunu güçlendirdi. 

Malmö karşısında da iki maçta aldığı galibiyetlerle adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdıran Galatasaray, Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile aynı grupta mücadele edecek.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...