Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Villareal maçı sonrası açıklamalarda bulundu: Bu sene oynayabilecek mi bilmiyorum...

Süper Toto Süper Lig'e verilen Dünya Kupası arasında Fenerbahçe, hazırlık maçında Villarreal ile karşı karşıya geldi. Mücadele sarı lacivertli ekibin 2-1'lik galibiyetiyle noktalandı. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, hazırlık maçında La Liga ekibi Villarreal'i ağırladı..

Sarı-lacivertliler, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı..

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Serdar Dursun (p) ve Joshua King kaydetti..

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus, mücadele sonrası basın toplantısı düzenledi..

Portekizli çalıştırıcı, Rayo Vallecano ile oynanan maçta ayak bileği ve dizinden ciddi şekilde sakatlanan Joao Pedro ile ilgili de konuştu..

İŞTE AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKANLAR:

"Villarreal iyi bir takım. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynadılar.

Çeyrek finalde Bayern Münih'i elediler. İyi bir takıma karşı oynadık."

"Takımım güzel performans gösterdi. Hazırlık maçı da olsa kazanmak güzel ama buradaki asıl amacımız sakatlık nedeniyle oynayamayan oyuncuların oynaması. Bruma ve Lemos gibi uzun süre oynamayan oyuncuların oynaması."

"Joao Pedro'nun sakatlığı bizi üzdü. Bu sene oynayabilecek mi bilmiyorum."

"4-5 haftalık süreçte bütün oyuncular önemli olacak. Dışarıda kalan oyuncularımız vardı. King, sakatlıktan döndü. Peres, ne zaman hazır olacak bilmiyorum."

"Emre Mor'un ve Arda'nın sıkıntıları devam ediyor. Herkese ihtiyacımız var. Bu hazırlık döneminde herkesin maksimumunu vermesi gerekiyor."

"Taraftarlar bizlere sevgi göstermeye, desteklemeye devam etsin. Onlar bizim 12. oyuncumuz. Kendi evimizde oynadığımızda çok güçlüyüz. Taraftarımız ve oyuncularımız arasında bir bağ var."

"Gönlümden geçen ne, mümkün olan farklı şeyler. Fenerbahçe'nin aynı zamanda finansal anlamda uyması gereken şeyler var. Ben tabii ki transfer isterdim ama kulübün şartlarına göre çalışmaları sürdürmemiz gerekiyor"

Diş sararması nasıl geçer? Diş nasıl beyazlatılır? Altın talebi ilk çeyrekte merkez bankalarının alımlarıyla yükseldi Kırkikindi yağmurları nedir, ne zaman başlar, neden yağar?
Sonraki Haber