Jorge Jesus Galatasaray derbisi öncesi konuştu: Bu ligin gerçekliğini ortadan kaldırıyor...

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ın konuğu oluyor. Sezonun son derbisi öncesi sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ın konuğu oluyor. Sezonun son derbisi öncesi sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

''BU LİGİN GERÇEKLİĞİNİ ORTADAN KALDIRIYOR''

"Ligin son maçı derbiye denk geldi. Deprem sonrası bu şekilde ligi bitiriyoruz. Deprem nedeniyle bazı maçlar sahada oynanmadan kazanıldı. Bu ligin gerçekliğini ortadan kaldırıyor. Galatasaray maçını kazanmak için oynayacağız."

''BU MAÇA HAZIRLANMAK ZOR OLMADI''

"Türkiye Kupası hedefimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ezeli rakiplerimizle yapılan maçlar her zaman oyuncuları motive eder, dolayısıyla bu maça hazırlanmak zor olmadı."

Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu? Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı!