Fenerbahçe maçında hırslı oynadı, hayatı karardı! Önce sosyal medyada yerden yere vurulmuştu, şimdi saha içinde başına bela aldı: “Hakemler onu fena halde deftere yazdı! Bu tip futbolcuları hiç sevmiyorlar”

Fenerbahçe’nin hafta içi Başakşehir ile oynadığı mücadelede aşırı hırsıyla gündeme gelen Deniz Türüç, sosyal medyada sarı lacivertli taraftarların hışmına uğramıştı. Özellikle Twitter’da yerden yere vurulan Deniz Türüç’e bir kötü haber de hakem camiasından geldi. Gazeteci Halil Özer, hakemlerin Deniz’i kara kaplı defterine yazdığını söyledi. İşte detaylar…

ŞİMDİ YANDIN DENİZ TÜRÜÇ! “HAKEMLER PLAKASINI ALDI”

Süper Lig’in 22. hafta maçında Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanına çıkmış ve son dakikada penaltı golüyle 1-0 galip gelmişti. Mücadelede sarı lacivertli takımın eski oyuncusu Deniz Türüç’ün aşırı hırslı oyunu dikkatlerden kaçmamıştı. Sık sık hakemle ve rakip oyuncularla diyaloğa giren ve Fenerbahçeli oyuncularla sert temaslardan kaçınmayan Deniz Türüç, sosyal medyada gündem olmuştu.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!