Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının hakem kaydı yayınlandı! Herkesi şaşkına çeviren skandal itiraf geldi: "Ben de şimdi görüntüleri izleyince net bir el göremiyorum" Hugh Dallas çılgına döndü: Burada amaç objektiflik ya Erkan! Elinde kanıt yok!"

Türkiye Futbol Federasyonu, 1 Mart 2024'te yapılan MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını yayınladı. Dün yaşanan gelişmeler sonrası bugün gündeme gelen son olay ise Fenerbahçe'nin son dakikada penaltı golüyle kazandığı Kasımpaşa maçında verilen elle oynama kararıydı. Mücadelenin VAR hakemi olan Erkan Engin'in sözleri gündeme bomba gibi düştü.

FENERBAHÇE MAÇININ VAR HAKEMİNDEN SKANDAL İTİRAF!

Türkiye Futbol Federasyonu, 1 Mart tarihinde gerçekleşen MHK Eğitim Toplantısı'nın tüm kaydını paylaştı. Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanan ve VAR kararıyla son dakika penaltı kazanan sarı lacivertli takımın galip tamamladığı maçla ilgili gündeme bomba gibi düşenn gelişemeler yaşandı. Maçın VAR hakemi Erkan Engin'in itirafları gündem oldu.

İşte toplantıda yaşananlar:

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...