Fenerbahçe derbisinde Josef'e özel görev

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş, Jorge Jesus'un yönetimindeki Fenerbahçe'yi Vodafone Park'ta ağırlayacak. Beşiktaş - Fenerbahçe derbi maçı 2 Ekim Pazar günü saat 20:00'de başlayacak. Karşılaşma Vodafone Park'ta oynanacak. Fenerbahçe derbisinde mutlak 3 puan isteyen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael, Josef'e özel bir görev verecek.

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçında 2 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael, oyun planını şekillendirmeye başladı. Ismael, Josef de Souza'ya özel bir görev verecek.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!