Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan herkesi şaşkına çeviren Ferdi Kadıoğlu itirafı geldi! Şampiyonluk yolunda kimse bu açıklamayı beklemiyordu: Ayrılığı resmen duyurdu

Ferdi Kadıoğlu itirafı... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de şampiyon yapılmalarının engellendiğini söyleyen Ali Koç, Süper Kupa maçının oynanacağı tarih aralığını da açıkladı. Ayrıca Başkan, Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonu yuvadan uçacağını duyurdu.

ALİ KOÇ DUYURDU! FERDİ KADIOĞLU YUVADAN UÇUYOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Halk Tv'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Başkan Ali Koç gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulunurken, Ferdi Kadıoğlu'nun geleceğiyle ilgili de ayrılık haberini duyru. Başkan, Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonu ayrılacağının sinyalini verdi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!