Fenerbahçe Antrenörü Joao de Deus Adana Demirspor beraberliği sonrası konuştu: Hakemler hakkında konuşmalıyız...

Adana Demirspor Fenerbahçe maçı sonrası Fenerbahçe Antrenörü Joao de Deus, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Deus, "İlk yarıda Mert'in golünde ihlali tespit edebilen VAR, Batshuayi ve Samet'e yapılan penaltıları göremedi. Adana Demirspor'un penaltısıyla birebir aynıydı. İki pozisyon da penaltı olmalıydı. Bunları görmek istemediler." dedi..

Adana Demirspor Fenerbahçe maçı sonrası Fenerbahçe Antrenörü Joao de Deus, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

''HAKEMLER HAKKINDA KONUŞMALIYIZ''

''İki takımı da tebrik ediyorum. Harika bir mücadele sergilediler. Oyun üstünlüğümüzün karşılığı bu olmamalıydı. Hakemler hakkında konuşmalıyız. Bu hakemler, bu maçın seviyesini kaldıramadılar. 25 şutumuz var, 27 ortamız var, yüzde 62 topla oynadık. Bu kadar istatistikleri yakaladıktan sonra kazanamamak üzücü oldu. Hataların da etkisi var. Kimin hataları? Hakemin hataları.''

''İKİ POZİSYON DA PENALTI OLMALIYDI''

Portekizli antrenör, "İlk yarıda Mert'in golünde ihlali tespit edebilen VAR, Batshuayi ve Samet'e yapılan penaltıları göremedi. Adana Demirspor'un penaltısıyla birebir aynıydı. İki pozisyon da penaltı olmalıydı. Bunları görmek istemediler. Son pozisyonda faulü vermedi. Hocamız buna itiraz etti. Üzüntü verici bir durum.

''6 PUAN, HIZLICA KAPANABİLECEK BİR FARK''

Galatasaray ile olan puan farkının sorulması üzerine Deus, "6 puan, hızlıca kapanabilecek bir fark. Bu ligde her şey mümkün olabiliyor. Hala çok fazla maç var. Bu futbolu oynarsak, çok fazla maçı zorlanmadan kazanabiliriz. Elbette, hakemlik adına her şey normal şekilde devam ederse..." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Konya'da korkutan bir deprem meydana geldi KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? Rekorlar dönemi! Turizm geliri ilk çeyrekte yüzde 5,4 arttı
Sonraki Haber