Fenerbahçe 2018-2019 forması nasıl? Satışa çıktı mı?

Yeni sezon çalışmaları kapsamında İsviçre’nin Lozan kentinde kamp yapan Fenerbahçe, hazırlık maçında Fulham takımının karşısına çıktı. Efsanevi kaptanları Lefter Küçükandonyadis'in adı verildiği sezona hazırlanan takımın giyeceği yeni forma merak ediliyor. Fenerbahçe 2018-2019 forması nasıl? Satışa çıktı mı? Detaylar için haberimize buyrun.

Fenerbahçe futbol takımı, yeni sezonun hazırlıklarına İsviçre'nin Lozan kentinde devam ediyor. Hazırlık maçı için bu akşam Fulham'ın karşısına çıkan sarı lacivertli ekibin yeni sezondaki formaları ise şimdiden merak konusu oldu. 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu gelmeden takımlarının formasına kavuşmak isteyen taraftarlar da yeni tasarımı sorguluyor. Fenerbahçe 2018-2019 forması nasıl? Satışa çıktı mı? Ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Fenerbahçe takımı, İsviçre'nin Lozan kentindeki hazırlık kampını Teknik Direktör Phillip Cocu yönetiminde geçiriyor. Yeni sezon çalışmaları kapsamında hazırlık maçlarına katılan sarı lacivertli takım bu akşam Fulham ile karşılaşıyor. Bu maçın ardından İsviçre kampını tamamlayarak İstanbul'a dönecek olan Fenerbahçe hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sürdürecek.

 FENERBAHÇE 2018-19 FORMASI NASIL? SATIŞA ÇIKTI MI?
Öte yandan Fenerbahçe futbol takımının, yeni sezonda giyeceği formalar tanıtıldı.

Fenerbahçe'nin 2018-2019 sezonu formaları, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde Fenerium mağazaları, Fenerium e-ticaret sitesi (www.fenerium.com.tr), Adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahce adresi üzerinden satışa sunulacak.

Yetişkin formaları 189 TL, genç formaları 139 TL, çocuk forma şort ve çoraptan oluşan setler ise 189 TL’lik fiyatları ile satışta olacak.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Fenerbahçe Futbol Takımı, ya da yaygın kullanılan adıyla Fenerbahçe, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Süper Lig'de mücadele eden profesyonel futbol takımıdır.Kulüpteki futbol hariç diğer şubeler basketbol, voleybol, atletizm, boks, kürek, yelken, yüzme, e-Spor ve masa tenisi'dir. Takım, iç saha maçlarını İstanbul Kadıköy'de bulunan 50.509 kişilik Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapmaktadır. 1907 yılında bir futbol kulübü olarak kurulan Fenerbahçe, Türkiye futbol tarihinin en başarılı ve en çok taraftarı olan spor kulüplerinden birisidir. Takımın şu anki başkanı Ali Koç, teknik direktörü ise Phillip Cocu'dur.

Fenerbahçe'nin toplam 28 Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır. Süper Lig'de 19 kez, Millî Küme'de 6, Türkiye Futbol Şampiyonası'nda ise 3 kez birinci olarak Türk futbol tarihinde en çok millî şampiyonluk yaşamış takımdır. Ayrıca 6 Türkiye Kupası ve 9 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu da bulunmaktadır. 2012-13 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkarak tarihinde bir Avrupa kupasındaki en iyi derecesini elde etti. 1968 yılında şampiyonluk yaşadığı Balkan Kupası Türkiye'nin ve kulüp tarihinin ilk Avrupa kupası oldu.

Takma adı Sarı Kanaryalar olan Fenerbahçe kulübünün Trabzonspor ve Beşiktaş gibi takımlarla rekabeti bulunsa da en büyük rakibi aynı şehirde bulunduğu Galatasaray'dır. Bu iki takım arasındaki gerçekleşen maçlar Kıtalararası Derbi olarak adlandırılır. Kulübün geleneksel forması düz, sarı lacivert çubuklu forma, beyaz şort ve yanları hafif renkli beyaz çoraplardan oluşur.

İşte Acun Ilıcalı'nın satın alacağı yeni takım! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE?
Sonraki Haber