'1.5 ton dolar çuval yalanıyla manipülasyonun dibini gördük! İnsanları salak ötesine koymaktır!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, dolar yükselirken sevinenlerin rekor düşüşle kederlenmesini, Erk Acarer'in BAE'den Türkiye'ye çuvallarla gelen 1.5 tonluk dolar iddiasını, dolar düşerken İYİ Partili Durmuş Yılmaz’ın akılalmaz yorumunu masaya yatırdı.

"TL'NİN ÇOK HIZLI BR ŞEKİLDE TOPARLANMASI ADAMLARI ŞOKE ETTİ"

Nedim Şener, "Sahtekarlık ve ikiyüzlülük var. Bu durum muhalefet kelimesiyle asla izah edilemez. Sosyal medyadaki gazeteci görünümlü troller coin konusunda insanları dolandırıyor. Bana, ‘Bırak FETÖ’yü, PKK’yı dolar, 4, 15 TL oldu, onu yazsana’ diyenler bugün, ‘Dolar 11, 12 TL’ye düştü, yazsana’ demiyorlar. Bu ani döviz fırlamasında 'bu burada kalmayacak 'diyorlar, bu düşünceyi insanlara enjekte etmeye çalışıyorlar ve dolar almaları için çabalıyorlar. TL’nin çok hızlı bir şekilde toparlanması adamları şoke etti. Onlar bir yalana inanmıştı. Bunlara damardan yalanı enjekte etmeyince tatmin olmuyorlar. 

"BİR İNSAN ÜLKESİNE, MESLEĞİNE BU KADAR İHANET EDER Mİ?"

Durmuş Yılmaz, tezkereye ‘Hayır’ dediği için övündüğü gün benim için siyaseten öldü. Bu adam çapsızmış. Nasıl Merkez Bankası başkanlığı yapmış? Ne oldu, nasıl fırsattı ki bu dolar daha da düştü? Senin siyasetten çekilmen için güzel fırsat. Bir insan ülkesine, mesleğine bu kadar ihanet eder mi? Dövizin gerilemesi konusundaki yanılgılarını itiraf etmek yerine sorumluluğu karşı tarafa yüklemenin en kolay yolu yalan, işte bunu yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

"İNSAN AKLIYLA BU KADAR DALGA GEÇİLMEZ. 1.5 MİLYAR DOLAR BÖYLE TORBALARLA MI GELİR? BU KARA PROPAGANDAYI İLK DEFA YAPMIYOR"

Mete Yarar, "Manipülasyonlar ısrarla devam ediyor. Türkiye aleyhine çalışan yurtdışındaki biri, İstanbul havalimanına çuvallarla gelen 1,5 milyar dolar diye bir fotoğraf paylaşıyor. İnsanları salak ötesine koymaktır bu! İnsanların aklıyla bu kadar dalga geçilmez. 1.5 milyar dolar böyle torbalarla mı gelir? Bu kara propagandayı ilk defa da yapmıyor." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"