FB TV canlı izle! Mesut Özil Fenerbahçe Youtube kesintisiz canlı yayın

FB TV canlı izle! Mesut Özil’in Fenerbahçe için uçaktan indiği anlar ve son görüntüleri FB TV üzerinden canlı yayınlanıyor. Sarı lacivertli taraftarlar ise Digiturk ve D-Smart da FB TV’nin kaçıncı kanalda olduğunu araştırılıyor.

Fenerbahçe’nin dünya yıldızı Mesut Özil sonunda İstanbul’a ayağını bastı. Londra’dan İstanbul’a KOÇ ailesinin özel uçağı ile gelen Mesut Özil’e Atatürk Havalimanı’nda özel ilgi gösterildi. O anlar FB TV ekranlarından canlı olarak yayınlandı.

Londra Luton Havalimanı'ndan kalkan ve İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yapan Mesut Özil’i yöneticiler Mustafa Kemal Danabaş, Selahattin Baki ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu karşıladı.

Mesut Özil ilk açıklamasında kendisine destek verenlere teşekkür ederek inşallah sahada sarı lacivertli forma altında kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. Çok heyecanlı olduğu gözlemlenen Mesut Özil her zaman bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu ve bu sene güzel işlere imza atacaklarını yineledi.

FB TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı!