Fatoş Yelliler ile Gökhan Göz'ün ayrılığı kısa sürdü! Sevgilisinin doğum gününde öyle bir şey yaptı ki...

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile Gökhan Göz'ün ayrılığı kısa sürdü. İlişkilerini ilan ettikten kısa bir süre sonra sosyal medyadan birbirlerini silen ve fotoğraf karelerini kaldıran Fatoş Yelliler ile Gökhan Göz barıştı. 33'üncü yaşını kutlayan Yelliler'e en büyük jest sevgilisinden geldi. Ayrılıkları kısa süren Gökhan Göz, Berdan Mardini'den boşanma aşamasındayken aşk yaşamaya barıştığı sevgilisi için doğum gününde restoran kapatarak romantik bir sürpriz hazırladı. İşte detaylar..

43 yaşındaki ünlü türkücü Berdan Mardini ile 2010 yılında nikah masasına oturan ve bu evliliğinden iki çocuğu olan Fatoş Yelliler, boşanma aşamasındayken aşk yaşadığını itiraf ettiği ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi 32 yaşındaki genç iş adamı Gökhan Göz ile birlikteliğini geçtiğimiz günlerde ilan etmişti.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek