Fatih Terim’in Galatasaray’a son hediyesiydi! Tarihi rekor kırarak devre arasında Galatasaray’dan ayrılıyor: Tam 780 milyon TL…

Fatih Terim döneminde keşfedilerek 1 milyon euro bedelle Galatasaray’a transfer olan Sacha Boey devre arasında sarı kırmızılı takımdan ayrılıyor. Galatasaray’da Sacha Boey’e teklifler yağmaya devam ediyor. Büyük bir sürpriz olmazsa devre arasında yıldız oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor. Fatih Terim döneminde çok ucuz bir ücretle transfer edilen oyuncunun tarihi bir bonservis kazandırması bekleniyor.

FATİH TERİM’İN SON ŞAHESERİYDİ!

Galatasaray’a 1 milyon 150 bin Euro bonservisle Fatih Terim zamanında transfer olan Sacha Boey, Süper Lig bonservis rekorunu kırarak ayrılmaya hazırlanıyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!