Fatih Terim için şok iddia: "Başkanın güvenini kaybetti, sezon sonu görevine son verilecek"

Panathinaikos'ta Fatih Terim ile ayrılık kararı alındığı iddia edildi. Yunanistan basınında yer alan haberlerde Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos'un Fatih Terim'le ilgili kararını değiştirdiği ve deneyimli teknik adamla yolların ayrılacağı bildirildi.

Sport24'ün geçtiği habere göre Fatih Terim ile Panathinaikos'un ilişiği kesiliyor. Son Aris yenilgisi sonrası tecrübeli teknik adamla yolların ayrılacağı iddia edildi.

FATİH TERİM İÇİN AYRILIK İDDİASI

Haberde Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos'un AEK yenilgisinden sonra dahi Fatih Terim'le yola devam etme düşüncesinde olduğu belirtildi. Hatta ikilinin gelecek sezonun planlaması için bir araya geldiği aktarıldı. Öte yandan Aris yenilgisi ve sonrasında yaşananlar başkanın fikrini değiştirmesine sebep oldu.

Alafouzos'un Fatih Terim'le büyük risk aldığı ancak deneyimli teknik adamın sonunun geldiği ve artık geri dönüşün olmadığı dile getirildi.

Haberde Fatih Terim'in soyunma odasındaki herkesin güvenini kaybettiği vurgulandı.

Kulüpte bazı isimlerin 15 Mayıs'taki PAOK maçı öncesi Fatih Terim'in gönderilmesini talep ettiği ancak bunun pek mümkün görünmediği aktarıldı.

Ergin Ataman'dan Galatasaray iddialarına sürpriz cevap! TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan dikkat çeken yeni anayasa sözleri! Ege Denizi'nde gece vakti deprem!
Sonraki Haber