Fatih Terim hakkındaki şok gerçeği açıkladı! Meğerse Milli Takımın başına geçmesine bu olay engel olmuş: “Bazı yöneticiler onu getirecekti, iyi ki Montella getirilmiş!”

Fatih Terim’in de isminin geçtiği ve adına ‘Terim fonu’ denilen skandal olay şok bir gerçeği ortaya çıkarttı. Stefan Kuntz sonrası A Milli Takım’da Fatih Terim sesleri yükselmiş ancak sürpriz bir şekilde Vincenzo Montella takımın başına getirilmişti. Gazeteci Halil Özer, Terim kararında bu olayın etkisi olduğunu açıkladı.

FATİH TERİM MİLLİ TAKIMIN KAPISINDAN DÖNMÜŞ!

Spor camiası günlerdir Fatih Terim başta olmak üzere Arda Turan, Emre Belözoğlu ve birçok Milli oyuncunun karıştığı dolandırıcılık olayını konuşuyor. Gazeteci Halil Özer, Milliyet Gazetesi’ndeki köşesinde Fatih Terim ile ilgili şok bir iddia ortaya attı. Stefan Kuntz sonrası Terim’i başa getirmek isteyen TFF yöneticilerinin, bu olay sonrası rotayı Vincenzo Montella’ya kırdığı iddia edildi.

İşte Halil Özer’in yazısındaki şok iddia…

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'de ilk ayrılık Sebastian Szymanski! Korktuğu başına geldi İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! Benzine ve motorine indirim geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları