‘Fatih Terim Fonu’nda inanılmaz gerçek ortaya çıktı! “Kardeşim dediği arkadaşını bu fona sokup milyon dolarlık villa ve son model araba almış! Adamım diye dolaşıyor, çok yakında kelepçeli halini görürüz”

Kamuoyunda ‘Fatih Terim Fonu’ olarak bilinen futbolcuların karıştığı fon dolandırıcılığında şok bir gerçek ortaya çıktı. Ünlü bir futbolcu, para kazanmak için takım arkadaşını Fatih Terim Fonu’na ortak ediyor. Ondan kazandığı parayla da milyon dolarlık bir yazlık ve lüks bir araya alıyor.

FATİH TERİM FONU’NDA ŞOK GERÇEK

Türkiye haftalardır adına “Fatih Terim Fonu” denilen ancak Fatih Terim’in hiçbir resmi ilişkisinin olmadığı fon dolandırıcılığını konuşuyor. Star gazetesi yazarı Ferudun Niğdelioğlu, şok bir gerçeği ortaya çıkarttı. Buna göre ünlü bir futbolcu, takım arkadaşını kurban ederek kazandığı parayla milyon dolarlık villa ve lüks bir araba almış. İşte kan konduran olayın detayları…

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!