Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak açıklamalar: Canan Karatay, milyonlarca insanın ölümüne sebep oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, beslenme konusunda verdiği önerilerle tanınan Prof. Dr. Canan Karatay hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Karatay'ın verdiği önerilerin bilimsel kanıtı olmadığı aktaran Altaylı, "Karatay, milyonlarca insanın hastalanmasına hatta ölümüne sebep olmuştur" dedi.

 Prof. Dr. Canan Karatay'ın en son yaptığı Covid-19 açıklamasına değinen Fatih Altaylı Karatay'a tepki gösterdi.

NAZİ DOKTORUNA BENZETTİ

Ünlü gazeteci Karatay'ın Nazi Almanyası'nda milyonlarca kişinin ölümünden sorumlu tutulan doktor Josef Mengele'ye benzediğini dile getirdi.

Altaylı, Karatay'ın özellikle beslenme konusunda verdiği önerilerin hiçbir bilimsel kanıtı olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"MİLYONLARCA İNSANIN ÖLÜMÜNE NEDEN OLMUŞTUR"

"Zannederim, ünlü doktor Canan Karatay hanımefendi de, Dr. Mengele kadar olmasa da, bilerek veya bilmeyerek çok sayıda hastanın ölümüne doğrudan ya da dolaylı yoldan sebep olmuştur. Canan Karatay, kendi uzmanlık alanı olmayan konularda hiçbir somut bilgiye ya da araştırmaya dayanmayan önerileri ile insanlara kullandıkları ilaçları terk ettirerek, tanımadığı görmediği hastalara medya üzerinden çeşitli gıdaları kullanmalarını ve kullanmamalarını önererek, dinleyenlerin hoşuna gidecek ama asla bilimselliği olmayan ve kanıtlanmamış rejimler ve gıdalar hakkında güzellemeler yaparak milyonlarca insanın hastalanmasına, sağlığını yitirmesine ve hatta muhtemelen ölümüne sebebiyet vermiştir."

Sakıp Sabancı, 20’nci yıl anma töreninde yapay zeka ile mesaj yolladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Danıştay Başkanı'nı kabul etti 1 Mayıs olaylarında kaç kişi gözaltına alındı?
Sonraki Haber