Farah Zeynep Abdullah takipçisine küfür etti mi? İnci dizi kadrosundan çıkarılacak mı?

Farah Zeynep Abdullah takipçisine küfür etti mi? Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçisine küfür etmesi sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Masumlar Apartmanı İnci dizi kadrosundan çıkarılacak mı? Farah Zeynep Abdullah instagram hesabı nedir? İşte detaylar…

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncularından Farah Zeynep Abdullah, Instagram hesabı üzerinden takipçisine küfür etti. Emil adlı arkadaşı ile 2009 yılında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Abdullah, notunu da İngilizce olarak yazdı. Peki Farah Zeynep Abdullah takipçisine küfür etti mi? Masumlar Apartmanı İnci'ye ne olacak?

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!