Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminin galasında giydiği kıyafetine gelen eleştirilere yanıt verdi

Farah Zeynep Abdullah kıyafetine gelen eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncu, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran ile başrolünü paylaştığı Bergen filminin önceki akşam gerçekleşen galasında giydiği yeşil takımıyla gündem olmuştu. Abdullah, beğenilmeyen kıyafeti ve hakkında yapılan yorumlar karşısında ''Noldu ya hani herkesin kıyafetine kimse karışamıyordu'' ifadelerini kullandı.

1989 yılında eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen arabesk şarkıcısı Bergen'in hayatı film oldu. Bergen'i filmde 32 yaşındaki oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandırdı. Bugün vizyona girecek olan filmin İstanbul galası ise önceki akşam gerçekleşti. Farah Zeynep Abdullah kıyafet seçimi, saçı ve makyajıyla galaya damga vurdu.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü?