Faladdin'in kurucusu Sertaç Taşdelen'in başarı hikayesi

Bir yıl sonrasında, 2012de, çalıştığım danışmanlık şirketinden ayrılıp, kendi işimi – sevdiğim işi – yapmaya başladım. Çok kısa bir süre içerisinde Binnaz ekibi hızla büyüyüp yüzbinlerce fal bakılan bir platform haline geldi. Tabi sürekli daha büyük kitlelere ulaşma hayalim olduğu için bir süre sonra Binnaz da bize yetmemeye başladı ve aynı ekiple 2017 yılının başında Faladdin’i gün yüzüne çıkardık.

Geçtiğimiz aylarda ise kendi tasarım markam olan ‘’Sertac Tasdelen’’i yarattım. Kendi hayat felsefemden yola çıkarak kurduğum bu markayı aslında düşünsel bir felsefe olarak tanımlıyorum. Zamansızlığı, tanımsızlığı ve dualiteyi temel alan ütopik bir evreni barındırırken, tasarımın tek bir alana veya tek bir zaman periyoduna sığdırılmayacak kadar yetkin olduğunu temel alan bir felsefeye sahip. Yeni doğmuş bebeğimiz gibi, tüm ekibimle birlikte bizi çok heyecanlandıran yepyeni bir proje bu.

Aslında tüm yarattığım markalar benim kendimi gerçekleştirme yolculuğumun bir parçası. En değerlisi ise bu yolu sevdiklerimle paylaşarak her anından keyif alarak üretmemiz.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den