Faladdin'in kurucusu Sertaç Taşdelen'in başarı hikayesi

Faladdin ile başarı adımlarını yükselten başarılı girişimci, StartupTeknolaji'yle gerçekleştirdiği röportajta merak edilenleri cevapladı.

7 yıllık kurumsal kariyerine ilk başladığı günden beri girişimci olacağını hisseden Başarılı girişimci, ilk adımını Faladdin ve Binnaz uygulamalarıyla attığını söyledi. StartupTeknoloji sordu, Sertaç Taşdelen cevapladı.

Sertaç Taşdelen Kimdir? Geleceğini Oluşturan Yapı Taşları Nelerdir?

2004’te Bilkent İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra Dubai’de Ernst & Young’da Yönetim Danışmanı olarak işe başladım. Toplam 7 senelik bir kurumsal tecrübem oldu. Kurumsal kariyerime ilk başladığım günden itibaren bir gün girişimci olacağımı hissediyordum.

Girişimciliğe ilk adımım 2010’da Dubai’den Singapur’a transferim öncesi verdiğimiz veda yemeği esnasında birkaç arkadaşımın kahve falı baktırma isteğiyle bu fikir ortaya çıktı. Aynı dönemde baktım ki kariyerim her ne kadar yüksek noktalara ulaşacak gibi görünse de, manevi açıdan tatmin olamadığımı ve üretme hayallerimin beni başka
alanlara ittiğini fark ettim. Ortağım Kaya Diker ile bir vesile ile tanışıp, sevgili annem Binnaz hanımın kahve falı yorumlama hobisini günümüze uyarlayarak gerçek falcıların yazılı, sesli ve görüntülü yorum yaptığı bir uygulama olan Binnaz’ı hayata geçirdik.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! Fenerbahçe'nin aleyhine verilen penaltı sonrası yer yerinden oynadı! Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi Trio ekibi tartışmalı penaltı pozisyonuna son noktayı koydu! Fenerbahçe penaltı bekledi, hakem hayır dedi! 23 Nisan mesajları!